Xplore360° Special interest tourism

Kouterbaan 15 B
1745 Opwijk Belgium

T: +32(0)52/36.94.08
F: +32(0)52/35.37.84

F: +32(0)52/35.37.84

 info@xplore360.com

IBAN: BIC:

REIZEN = ONTDEKKEN

Geen ander levend wezen is zo nieuwsgierig als de mens! En nieuwsgierigheid is waar het met reizen allemaal om draait. De wereld ontdekken, in contact komen met andere culturen, in bewondering staan voor gigantische natuurelementen, genieten van de gezelligheid van een kampvuur en in slaap gesust worden door de betoverende geluiden van het ongetemde dierenrijk. Back to the roots, back to basics is waar we terug naar toe willen.

Geen passieve vakanties maar stuk voor stuk dynamische reizen waar ontdekken, beleven en soms heel wat actie en verrassingen centraal staan! Weg van alle massatoerisme, geen paden volgen, maar paden maken, dit met alle respect voor de lokale cultuur en het natuurbehoud. Xplore360° draagt ook z'n steentje bij aan het behoud van de natuur en het welzijn van de lokale bevolking, dit doordat we op heel veel bestemmingen samen werken met de lokale bevolking en projecten. Dit duurzaam toerisme maakt het niet altijd goedkoper, je betaalt een eerlijke prijs, maar je komt er rijker van terug. Want je hebt ontdekt en beleefd en door je reis, bewust of onbewust, dus ook je steentje bijgedragen aan dit duurzaam toerisme dat respect voor natuur en lokale bevolking hoog in zijn vaandel draagt!

Omdat sommige landen, streken of trektochten individueel niet haalbaar zijn, zijn onze reizen hoofdzakelijk groepsreizen. Alleen met je raft de Zambezi afvaren, alleen te paard het Andesgebergte oversteken, of alleen aan een afgelegen eilandengroep gaan duiken kan niet. Professionele gidsen en Xplore360° medewerkers staan telkens voor je klaar om je ter plaatse zo goed mogelijk te begeleiden. De interesses van je soms ongekende reisgezellen lopen in hoofdzaak gelijk met de jouwe; reislust, honger naar verkennen, en plezier vinden in een sportieve en avontuurlijke inspanning. Daardoor is de sfeer in iedere groep altijd optimaal.

Een positieve ingesteldheid, soepelheid en een flinke dosis humor maken er dan een onvergetelijke vakantie van! Echt reizen betekent zich soepel inpassen in de lokale situatie. Vergeet de tijd, de stress en het groot comfort en laat je meeslepen naar een ongedwongen sfeer en verleg je grenzen naar de doodsimpele eenvoud van het ontdekken. Je ontdekt dat tijd niet belangrijk is, dat comfort niet noodzakelijk is, dat slapen onder een sterrenhemel zoveel mooier is dan het plafond van een hotelkamer, dat andere volkeren anders denken en zien, en je ontdekt vooral jezelf. Je positieve ik, die openstaat voor het verkennen van nieuwe horizonten, dit alles afhankelijk van het gekozen programma, met een snuifje of een flinke dosis avontuur. Vind je jezelf terug in onze kijk op reizen, dan hopen we jou bij Xplore360° te mogen verwelkomen!

Steven Vandevoorde


Xplore360° Special interest tourism - Kouterbaan 15 B, 1745 Opwijk (Belgium) - T: +32(0)52/36.94.08 - F: +32(0)52/35.37.84 - Lic. A6157
© 2008 All rights reserved - Algemene voorwaarden - Website: Projectweb.be